2011. április 25., hétfő

gombvirág



Nővérem születésnapjára készült a medál. Úgy gondoltam, hogy valami egyedi ékszert szeretnék készíteni neki, és így lett ez a gombvirág. Nem szerettem volna nagy medált fűzni, és mikor eddig eljutottam, nagyon megtetszett a kis virág, így gyorsan el is varrtam a szálakat... Nektek is tetszik?

Nagyon szeretek mintáról fűzni, de még sokkal nagyobb boldogság kitalálni valami újat. Persze ehhez rengeteg idő kell, de szeretnék még további ékszereket tervezni. Ez a kis virág egyik saját tervezésű ékszerem, remélem még sok sajátot tudok majd mutatni Nektek!

2011. április 15., péntek

Virágbogyós kari

ELKÉSZÜLT! ELKÉSZÜLT!!! Volt időm, és összeállítottam a bogyós karimat. Igaz a korábbi bejegyzésemben egy kicsivel több bogyót, és egyéb hozzávalót mutattam, de úgy döntöttem, inkább készítek egy másikat is.... de az még maradjon meglepetés...:) Akartam lelógós bogyót is, meg lelógós gyöngyöket tenni rá, hát így sikerült!:D

Köszönöm ezt a remek bogyó mintát: Ékszerládikának!


 
Igaz, hogy nem gyöngy, de azért megmutatom, milyen szépen virágzik a meggy fánk! Végre tényleg itt a tavasz!!!:):)

2011. április 13., szerda

bogyeszok

Jajj de jó!!!Elkészült a karkötőmhöz az utolsó bogyesz is amit terveztem...:):) Nagyon jók lettek, és már csak össze kell raknom a többi kis "hozzávalóval". Azt hiszem még fogok is készíteni ilyen bogyókat, én nagyon szerettem fűzni őket!

2011. április 11., hétfő

Babett karkötője


minta: FD Ékszer

Egy kicsit másként fűztem, mint ahogy az eredeti minta van, de így jobban tetszik... A barátnőmnek készült, de a színeket nem adják igazán vissza a képek. A virág nagyon szép lila, a kacsok színjátszóak, az alap szín pedig matt olívzöld.

2011. április 8., péntek

tulipán és a bogyeszok

 Tegnap a bütyköldés lányokkal nemezeltünk. Még sose próbáltam ezt a technikát. Egyáltalán nem bántam meg, hogy részt vettem benne. Egy virággal próbálkoztam meg, majd egy bogyót is készítettem, ami elég méretes lett. Még nem tudom pontosan mi lesz belőle. szerintem a tulipán nagyon szép lett. Ma egy hurkapálcára rászúrtam, és máris a szobám egyik növényét díszíti. Köszi Borsi a lehetőséget, nagyon nagy élmény volt!!!:)
Azért gyöngyözök is, most a bogyózásra kaptam rá, egy karkötőt szeretnék belőle, de addig még van pár fa golyó, amit be szeretnék gyöngyözni....:D Terveim vannak bőven, csak tudjam megvalósítani őket!
bogyó minták: Ékszerládika, Orsina!

2011. április 1., péntek

Granada


A karkötőt és a fülbevalót barátnőmtől kaptam még korábban. Most pedig véletlenül pont hozzá illő ásványból (türkiz) készült ez a medál!

Végre nekem is van Granadám!:) Már nagyon szerettem volna én is egy ilyen szép medált, és tegnap elkészítettük a Virággal! Kitaláltuk, hogy együtt fűzünk... nagyon jó program volt köszönöm! A hozzávalókon egy kicsit változtattunk, tekla helyett ásványt használtunk. Köszönjük az ötletet Gyöngymágus! Nekem így még nagyobb értéke lett!

Íme egy közös kép a medáljaikról:


Minta: Trytobe