2012. március 22., csütörtök

hímzett medál


Már korábban akartam mutatni, de most készült róla elfogadható kép. Nagyon megtetszett nekem ez a technika, szerintem fogok még készíteni gyöngyhímzéses ékszert. A gyurmával megint próbálkoztam...nem is lett olyan rossz.... a szív a kedvenc részem...:)

2012. március 20., kedd

A tavasz első virága :)


Egyik nap ez az ötlet jutott eszembe, és nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy milyen lenne élőben. Nekem a végeredmény nagyon tetszik, úgyhogy ezzel a karkötővel is neveztem ezen a pályázaton. Kíváncsian várom a végeredményt, nagyon szeretnék nyerni!
A kaboson saját készítésű.


2012. március 12., hétfő

próbálkozásom folyt.köv. ...

Nagyon tetszik nekem ez a gyöngyhímzés technika.... Régóta dédelgetett virág-gyöngyömet felhasználtam. Nem bántam meg, szép ajándék lett belőle! :)

2012. március 5., hétfő

tavaszi karkötőm



Már egy jó ideje szemezgetek a gyöngyhímzéssel, és úgy gondoltam, hogy egy pályázat kapcsán kipróbálom hogy is megy nekem ez a technika. Úgy gondolom, lenne még mit fejlődnöm, de annyira boldog vagyok, hogy sikerült elkészítenem!!!!! :)
A kari közepén lévő kabosont én készítettem. Díszítésként pedig használtam többek között unakit ásványgyöngyöt, és korall színű üveggyöngyöt (ami talán egy picit élénkebb a napfény miatt). 

Ha tetszett a karkötőm, nagyon örülnék neki, ha ITT like-olnád! Nekem nagyon sokat jelentene.

2012. március 2., péntek

tulipános

Egyik barátnőm rendelte! Imádtam készíteni a kaboson-t, és szerettem a felöltöztetését is! :)